Сирники з родзинками

Сирники з родзинками

ІНГРЕДІЄНТИ
масло вершкове – 3 ст. л. борошно – 3/4 склянки пудра цукрова – 4 ст. л.
родзинки – 3 ст. л. яйця – 2 шт. сир – 500 г – сіль – дрібка Для соусу: сметана – 4 ст. л.
мед – 4 ст. л.

ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Змішати сир з яйцями, борошном та цукровою пудрою. Попередньо замочений родзинки обсушити і додати|добавляти| в тісто. Збити все в однорідну масу і помістити в холодильник на 1 годину. Крок 2 Тесто викласти на дошку, посипану борошном, розкотити товстою ковбаскою і нарізати кружальцями завтовшки 1 см. Обваляти в борошні. Крок 3 >Обжарить в гарячому маслі з одного боку 1 хв., з другого 30 сек., до утворення золотистої скоринки. Для соусу на гарячій сковороді змішати сметану, мед та прогріти. Полити їм сирники.

Related posts