Прості сирники

Прості сирники

ІНГРЕДІЄНТИ
50-60 г родзинок
500 г сиру
2–3 ст. л. цукру

3 ст. л. борошна плюс для панування
2 яйця
борошно для панування
олія для смаження
сільська сметана, свіжі ягоди або мед для подачі

Ізюм розпарити в гарячій воді, відкинути на друшляк, дати обсохнути. Сир протерти через сито. Додати в сир цукор, борошно та яйця. Вимісити однорідне тісто. Додати ізюм і перемішати. Крок 2 Муку для панування просіяти на робочу поверхню. Вологими руками брати тісто невеликими порціями і, формуючи з нього коржики, обвалювати кожну в борошні. Залишити на 10 хв. Потім обваляти в борошні ще раз. Розігріти в сковороді рослинне масло. Смажити сирники по 1,5 хв. з кожного боку. Подавати гарячими зі сметаною.

Related posts